Hoe u met een iPhone naar het buitenland reist en roamingkosten vermij – Keepgo

Hoe u met een iPhone naar het buitenland reist en roamingkosten vermijdt

In dit artikel leest u hoe u uw iPhone op reis naar het buitenland kunt meenemen, optimaal kunt benutten en dure roamingkosten kunt vermijden. Voor velen van ons iPhone-bezitters werd de iPhone een onmisbaar onderdeel van ons leven. Mensen, zoals ik, raakten functioneel en emotioneel gehecht aan dit briljante apparaat. Het is dus niet meer dan normaal dat wanneer ik naar het buitenland reis, ik mijn iPhone mee wil nemen. Het is niet alleen het beste reisgadget dat ik ken - het heeft een GPS-tracker met lokale zoekfunctie, een camera, een kompas, een hele reeks reis-apps, het slaat de muziek op waar ik van hou, mijn audioboekenbibliotheek, veel nuttige (en niet zo handige, maar grappige) apps en zelfs mijn favoriete spellen om me bezig te houden tijdens het wachten op een vlucht / trein / bus. Om nog maar te zwijgen, het is ook een telefoon :-). Daarom heb ik altijd mijn iPhone willen meenemen als ik op reis ging. Maar tot nu toe was het gewoon te duur.

In het verleden waren er slechts 3 opties voor iPhone-gebruikers om met hun apparaat te reizen.
1. Sommige iPhoners namen hun telefoon mee naar het buitenland en gebruikten hem op dezelfde manier als in de VS. Ze zouden de optie Dataroaming in Instellingen "AAN" zetten en er het beste van hopen. Toen ze thuiskwamen, wachtte een nare verrassing van AT&T op hen: een roamingrekening van enkele duizenden dollars aan iPhone-dataroamingkosten. Welkom in de wereld van roamingtarieven van mobiele providers.

2. De tweede optie om je iPhone mee naar het buitenland te nemen, was ervoor te zorgen dat je dataroaming-schakelaar in Instellingen op "UIT" stond. Je zou nog steeds je iPhone kunnen gebruiken om naar muziek te luisteren of om games te spelen, maar naar mijn mening is het meeste plezier weg. Waarom zou ik het gebruik van geavanceerde technologische functies ontzegd moeten worden als ik ze het meest nodig heb? Ik wil de geweldige foto- en videomogelijkheden van de iPhone kunnen gebruiken, foto's maken terwijl ik op reis ben en deze in realtime per e-mail of mms naar mijn familie en vrienden sturen. Ik wil onmiddellijk video's op YouTube kunnen publiceren, of mijn twitter en facebook updaten met al mijn beste vakantie-ervaringen terwijl ze nog fris en kleurrijk in mijn gedachten zijn. In een nieuw onbekend land wil ik Google Local Search en GPS gebruiken om de beste restaurants en hotels te vinden om te overnachten, maar hiervoor moet ik Google maps downloaden. Kortom, ik wil de iPhone-technologie ten volle benutten, wat onmogelijk is als dataroaming is uitgeschakeld. In plaats daarvan moet ik wachten tot ik thuiskom, of op zoek gaan naar gratis wifi-spots en dan uren verspillen met het uploaden ervan. Niet de beste manier om uw kostbare vakantietijd door te brengen, toch?

3. De derde optie voor toegewijde iPhone-gebruikers was om hun iPhones te ontgrendelen en, bij aankomst op hun bestemming, op zoek te gaan naar een lokale simkaart waarvoor geen langdurig contract nodig is, maar wel een voldoende 3G-dataplan heeft. Er zijn veel problemen met deze optie; bij het ontgrendelen van een iPhone vervalt automatisch de Apple-garantie van 1 jaar. Na het upgraden naar de nieuwste iPhone OS-versie zou de iPhone altijd weer vergrendelen. Niet alle iOS-versies kunnen worden ontgrendeld. Het belangrijkste is dat het niet altijd gemakkelijk of zelfs mogelijk is om data-simkaarten in het buitenland te vinden - dergelijke producten bestaan ​​niet altijd. Om nog maar te zwijgen van de taalbarrière, die ons vaak verhindert te begrijpen waarvoor we tekenen. Voor mensen die hun tijd waarderen en de voorkeur geven aan service van hoge kwaliteit, is deze optie op zijn zachtst gezegd niet ideaal.

Als consument houd ik niet van beperkingen, dus besloot ik een meer betaalbare en gemakkelijkere manier te maken voor mensen om met smartphones te reizen, omdat ik geloof dat reizen met je smartphone of tablet veel meer plezier aan je ervaring oplevert. Als gevolg hiervan werd iPhoneTrip geboren met het belangrijkste doel om iPhoners de wereld rond te laten reizen met dataroaming ingeschakeld, maar met kosten voor dataroaming. Huur een 3G-internet-simkaart met kortetermijncommunicatiepakket voor uw reis. Onze iPhoneTrip-simkaarten werken met AT & T-vergrendelde iPhones en elke ontgrendelde iPhone. We bieden communicatiepakketten aan die beginnen met abonnementen van 1 GB tot onbeperkt 3G-internet - wereldwijde simkaarten, regionale simkaarten en lokale simkaarten met de mogelijkheid van gratis VoIP-gesprekken, videochat en gratis sms-berichten. U weet vooraf wat uw kosten zijn. Geen datakosten voor roaming. Voorafgaand aan uw reis ontvangt u een iPhoneTrip-simkaart voor de deur, geleverd door FedEx. Plaats hem in je iPhone, controleer of je 3G-internet hebt en je bent klaar om te gaan! Gebruik geavanceerde services zoals TripIt of applicaties zoals Packing en TripAdvisor om u voor te bereiden op uw reis. Dan heb je al je reisinformatie altijd en overal beschikbaar op je iPhone. Reis prettig met internet op zak.

David Lipovkov

KeepGo

Read Next